Tiimaus varaus- ja peruutusehdot

Tarjous on voimassa kaksi viikkoa, ellei tarjouksessa ole toisin mainittu. Varaukset tulee vahvistaa joko soittamalla, sähköpostilla tai postitse Tiimaukseen. Vahvistuksesta tulee käydä ilmi varattava palvelu / ohjelma tai opastus, ajankohta sekä osanottajamäärä. Sovitusti osanottojamäärä voidaan ilmoittaa myöhemmin tai tarkentaa osanottojamäärää.

Varauksen peruutus

Peruutukset voi tehdä Tiimauksen palveluihin veloituksetta vähintään 14 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varaus perutaan 7-14 vrk ennen varattu ohjelmaa peritään 50% varauksen hinnasta ja alle 7 vrk tehdyistä peruutuksista peritään varaus 100%.

Ohjeet

Asiakas on velvollinen noudattamaan ohjelmapalveluoppaan antamia ohjeita. Mikäli asiakas rikkoo annettuja ohjeita, on hän korvausvelvollinen aiheutettujen vahinkojen osalta täysimääräisesti. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa etukäteen sairaudet tai muut syyt, jotka voivat vaikuttaa ohjelmapalvelun suorittamiseen (mikäli etukäteen ei ole ilmoitettu, paikan päällä emme aina voi muuttaa lajeja sopiviksi). Oppaalla on oikeus keskeyttää ohjelmapalvelu, mikäli asiakas vaarantaa turvallisuutta.

Tiimaus pidättää oikeudet hintojen muutoksiin sekä ohjelmien muutoksiin äärimmäisten sääolosuhteiden vuoksi. Arvonlisäverot määräytyvät lain mukaan.